Tarieven

Hoewel het tarief heel scherp is neergezet, heb je de mogelijkheid om de kosten in de hand te houden door te kiezen voor één van de pakketten.  Tijdens het traject zijn mijn opdrachtgevers op de hoogte van het kostenaspect. Declaratie van kosten is altijd een kwestie van vertrouwen. Je kan ervan uitgaan dat ik niet méér kosten in rekening breng dan waarvoor een tegenprestatie van mijn kant tegenover staat. 

Man In Rekstok

Tarieven bij arbeidsconflicten

Ik werk met een uurtarief, inclusief btw.

Declarabel uurtarief

€ 185,--

Tarieven bij bouw- en bestemmingsplannen

Ik werk met een uurtarief, inclusief btw.

Declarabel uurtarief

€ 185,--

Tarieven bij echtscheiding

Elk conflict is anders. Bij iedereen komen andere aspecten aan bod. Hieronder vind je twee pakketten waaruit je kan kiezen.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.


Vast tarief bij echtscheiden

€ 2.000,--
Uurtarief bij echtscheiden

Uurtarief

€ 175,--

Oriëntatiegesprek in Deventer

Oriëntatiegesprekken worden gevoerd om te bepalen welke kant jullie heen willen alvorens definitieve stappen te zetten. Mocht het leiden tot vervolginzet van Frank Mediation, zal deze investering van jullie kant op de factuur in mindering worden gebracht. 

Oriëntatiegesprek in Deventer

€ 275,-- of € 0,00

Oriëntatiegesprek buiten Deventer

Het is mogelijk dat ik bij jullie in de buurt, op neutraal terrein, het oriëntatiegesprek voer. De reiskosten op basis van openbaar vervoer worden in de factuur meegenomen. Mocht het oriëntatiegesprek leiden tot vervolginzet van Frank Mediation, zal deze investering van jullie kant op de factuur in mindering worden gebracht. De gemaakte reiskosten worden niet gecrediteerd. 

Oriëntatiegesprek buiten Deventer

exclusief reiskosten 

€ 390,-- of € 0,00

Referenties

Hij communiceert prettig en is zorgvuldig. Door zijn betrokken houding en goede juridische kennis heeft hij mij in een moeilijke emotionele periode goed bijgestaan.

Francis, 74 jaar
© Copyright 2018 - frankmediation.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing