Waardering voor mensen die mij verder helpen

Een bedrijf opbouwen en behouden kan ik niet alleen. Ik heb mensen veel te bieden als het gaat om het helpen oplossen van hun conflicten. Maar, ze moeten mij wel kunnen vinden en ze moeten weten dat ze bij mij moeten zijn!

Daarom heb ik hulp nodig. Ik wil vragen of je mensen naar mij door wilt verwijzen. Als dank daarvoor, stel ik er iets tegenover. Lees hieronder mijn voorstel...

Danka Peter 469

Mijn voorstel

De focus van mijn bedrijf ligt op het hulp bieden bij echtscheidingen en arbeidsconflicten. 

Als een nieuwe klanten bij mij via jou binnenkomen, krijg jij hiervoor als dank van mij een vergoeding. Deze ziet er als volgt uit:


Bij arbeidsconflicten

Je ontvangt 15% van het uurtarief exclusief btw. 

Dat is 15% van € 152,89 = € 22,80 per declarabel uur.


Bij relatiebeeindiging of echtscheiding

Als mensen ervoor kiezen een pakket af te nemen van € 1.900,--, ontvang je daarover 10%. In veel situaties blijf ik binnen de uren die voor zo'n pakket staan. Mocht ik méér uren nodig hebben, dan ontvang je boven de 16 declarabele uren 20% over het declarabele uurtarief van € 125,--. 

Hoe kan je jouw netwerk op mij attenderen?

Heel eenvoudig. Je kan je vrienden, kennissen en familie op mijn diensten wijzen. Gewoon mondeling: mond-op-mond-reclame dus!

Ik vraag altijd aan mijn clienten hoe ze bij mij terecht gekomen zijn. Als jouw naam wordt genoemd, neem ik contact met je op en geldt bovenstaand voorstel. 

Je kan jouw bekenden natuurlijk ook e-mailen en wijzen op mijn diensten. Mocht je willen e-mailen, maar je vindt dat lastig dan kan ik je altijd even helpen. Ik heb een aantal voorbeeld e-mails die je kan gebruiken. 

Het moet op een natuurlijke manier gaan en absoluut niet dwingend. Dat is niet de sfeer die ik in mijn bedrijf heb en dat wil ik ook niet (laten) uitstralen. Mensen werken met mij op basis van vertrouwen en vrijwilligheid aan de oplossing van conflicten.  

Affiliate link?

Ik kan nog geen affiliate links uitdelen. Dat komt in de toekomst misschien nog.

Met zo'n link is gelijk traceerbaar wie de aanbeveler is van een nieuwe klant. Deze "tool" werkt alleen online. Voorlopig kom ik nog niet toe aan de aanschaf van zo'n systeem. Wellicht in de nabije toekomst wel ;-).

Wat kan je verwachten?

  • mijn dank voor het aanbrengen van nieuwe klanten
  • mijn dank vertaald in een financiele vergoeding
  • zorgvuldige omgang met jouw netwerk

Ik help je graag

© Copyright 2018 - frankmediation.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing